Aarhus University Seal

Specialeforløb hos CCTD

Interesse inden for IT, børn og unge?

Center for Computational Thinking and Design (CCTD) åbner dørene op for kandidatstuderende, der ønsker at samarbejde om specialeopgaver. Her får studerende mulighed for at arbejde tæt sammen med CCTD om specialeopgaver, der fokuserer på at styrke børn og unges IT-kompetencer.

Her kan du som studerende udfolde dit speciale i tæt relation med andre kreative projekter, der har til formål at forandre verden for børn og unge. Form din karriere og vær med til at skabe en positiv indvirkning i et felt, der betyder noget for dig.

Hvad vi tilbyder

Et samarbejde med CCTD vil give dig mulighed for at dykke ned i konkrete problemstillinger, som centeret arbejder med, og få mulighed for at bidrage til løsninger på de komplekse udfordringer, som vores samfund står over for. Derudover kan dette initiativ bruges som inspiration til emnesøgning og specialeskrivning, hvor der vil være rig mulighed for sparring med forskere og akademikere, som ved utrolig meget om lige præcis disse problemstillinger. Et samarbejde med CCTD vil også åbne nogle døre op i forhold til adgang til skolepartnere og andre samarbejdspartnere. Det vil altså give dig et relevant netværk at agere i. Dertil vil du blive en del af et stærkt fællesskab med ligesindede mennesker, der ønsker at forbedre børn og unges relation til digitale teknologier.

Din motivation

Det kan være du allerede har gjort dig nogle indledende overvejelser om dit projekt, og du allerede ved, at du har lyst til at indgå i et samarbejde. Det kan også være at du blot har lyst til en uformel samtale om potentielle udfordringer, der er at finde i feltet på nuværende tidspunkt, og bruge det som inspiration. Det betyder altså, at ligegyldigt, hvor langt du er i din proces, er du altid velkommen.